Økonomi og regnskap - Sunde Regnskap og Økonomi AS er din partner i Stjørdal

Kompetanse og pålitelighet!

Føler du at firmaets økonomi tar altfor mye fokus, og at det du egentlig vil fokusere på til tider blir forsømt? Løsningen er å la en ekstern aktør ta regnskapet. Du velger selv hvor stor del av bedriftens økonomi du ønsker å overlate til andre. Sunde Regnskap og Økonomi AS ønsker å bli forbundet med kvalitet, kompetanse og kundeservice, og tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset den enkeltes bedrifts behov. Vi har bred, allsidig bakgrunn innenfor økonomi og regnskap, med god kjennskap til de aller fleste bransjer og bedriftsformer. Vi kan derfor tilby deg kvalitetssikre rådgivnings- og regnskapstjenester tilpasset bedriften. Vi jobber med både store og små bedrifter i Stjørdal og omegn.

I vår bransje er tilit og pålitelighet nøkkelord. Vi bestreber oss på å bygge opp et godt forhold til alle våre oppdragsgivere ved å sørge for å alltid være tilgjengelige og å levere upåklagelig arbeid.

Regnskapsførere

Alle tjenestene innen økonomi og regnskap som Sunde Regnskap og Økonomi AS tilbyr skal preges av kvalitet og kompetanse. Vi setter kundebehandling svært høyt, og er opptatt av å bygge opp et godt forhold basert på tillit og tilgjengelighet til våre oppdragsgivere. Flere bedrifter både i og utenfor Stjørdal bruker oss som sin faste samarbeidspartner. Kontakt oss du også for et uforpliktende pristilbud!

Fleksible løsninger

Firmaets profil baserer seg på fleksibilitet. Det innebærer at du selv velger hvor stor del av regnskapsføringen du ønsker å overlate til oss. Vi bruker avanserte systemer som gjør det mulig for oss å si ja til de aller fleste oppdrag. Kom innom oss i Stjørdal for en prat om ditt behov for regnskapsfører!

Faglig oppdatering

Stadig er det noe som endres av lover og regler, og nye regnskapssystemer utvikles. Alle vi som arbeider i Sunde Regnskap og Økonomi AS sørger for at vi alltid er faglig oppdatert, både når det gjelder lover og regler og systemer for økonomi og regnskap.  

Ansatte

Guttorm Stormo
Daglig leder, Autorisert Regnskapsfører

Telefon: 93 26 63 94
E-post: guttorm@aunesunde.no
 

Axel I. Sunde
Autorisert Regnskapsfører

Telefon: 90 97 83 22
E-post: axel@aunesunde.no
 

Grete S. Vollan

Regnskapsmedarbeider

Tlf: 45 96 02 10

E-post: grete@aunesunde.no

Anne-Grethe Breivik

Regnskapsmedarbeider

Tlf: 45 96 02 30

E-post: anne@aunesunde.no

Ann-Judith Stoum

Regnskapsmedarbeider

Tlf: 45 96 02 20

E-post: ann.judith.stoum@aunesunde.no

Morten Sunde

Regnskapsmedarbeider

Tlf: 93 22 82 62

E-post: morten@aunesunde.no