Ring oss i dag:

74 82 96 20

Kvalitetssikre tjenester innen økonomi og regnskap i Stjørdal

Autoriserte regnskapsføre gjør driften enklere!

Sunde Regnskap og Økonomi AS er et regnskapsbyrå i Stjørdal som tilbyr de fleste tjenester innen økonomi og regnskap. Med vår innsikt i de fleste forretningsformer og bransjer kan vi påta oss ethvert oppdrag, og vi bistår med alt fra etablering av enkeltmannsforetak til ferdige årsoppgjør for større bedrifter.


Økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning kan være nødvendig hvis du planlegger investeringer, lån, sparinger eller andre endringer i din personlige eller forretningsmessige situasjon. Sunde Regnskap og Økonomi AS har kompetanse til å gi økonomisk rådgivning innen de aller fleste områder. Kontakt oss, eller kom innom oss i Stjørdal for mer informasjon!

Nyetablering

Har du nettopp startet egen bedrift i Stjørdal eller omegn, eller har du planer om det? Det kan være en god idé å sette seg inn i lovverket for å unngå problemer med kemneren. Reglene er mange og delvis kompliserte å orientere seg i. Du sparer deg selv for mye bry og frustrasjon ved å la en profesjonell aktør innen økonomi og regnskap gi deg den nødvendige rådgivningen i startfasen. Kontakt Sunde Regnskap og Økonomi AS i dag!

Systemer

Vi bruker avanserte systemer for økonomi og regnskap som sikrer effektivitet, nøyaktighet og fleksibilitet. Personlig fleksibilitet, kombinert med systemer som med letthet tilpasses den enkelte bedrift, gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde løsninger til enhver tid!

Sunde Regnskap og Økonomi AS  - B: Stokmov. 2, 7500 Stjørdal  - P: P: Postboks 157, 7501 Stjørdal   74 82 96 20    post@aunesunde.no

Hjemmeside opprettet av