Ring oss i dag:

74 82 96 20

Autorisert Regnskapsbyrå i Stjørdal tar firmaets årsregnskap

Fleksible løsninger!

Du kan spare mye tid og penger på å la profesjonelle aktører med spisskompetanse ta regnskapet. Vi har avanserte systemer og bruker løsninger som innebærer at vi kan påta oss de aller fleste oppdrag, så som lønn, årsbudsjett og skatt. Det er du selv som bestemmer hvor store deler av regnskapet du ønsker å overlate til oss. Vi vil jevnlig gi deg rapporter slik at du alltid har kontroll på den økonomiske situasjonen.

Flere bedrifter i Stjørdal og omegn har oppdaget fordelene ved å ha en regnskapsfører. La oss ta hånd om regnskapet, så kan du bruke tiden til å fokusere på driften!

Lønn

Regelverket for lønn er svært komplisert, med over 150 koder, i tillegg til at det stadig skjer endringer. Noen av tjenestene vi tilbyr innenfor lønn er: 


- Lønnslipper og utbetalinger
- Feriepenger
- Tjenestepensjon
- Arbeidsgiveravgift
- Skattetrekk


Vi er til enhver tid oppdatert på dette, slik at du kan være trygg på at alt vi gjør skjer i henhold til gjeldende lover og regler, uansett om det gjelder lønn, fakturering eller årsbudsjett!

Skatt - Merverdiavgift

Ved et bokettersyn er merverdiavgiften

(eller momsen) noe av det første skattemyndighetene ser på. Momsen skal betales seks ganger i året, og det kan koste dyrt å ikke betale den i tide. Det finnes mange regler å forholde seg til, og regelverket er stadig i endring. Ved å la våre fageksperter ta hånd om skatter og avgifter, kan du bli spart for både bryderi og penger. Ved hver termin regner vi ut skattetrekk, sender alt inn til ligningskontoret og sørger for at momsen blir betalt i rett tid og momsoppgaven sendt inn.


Har du spørsmål om moms og avgifter? Kom innom Sunde Regnskap og Økonomi AS i Stjørdal!

Regnskapsfører

Når du lar en ekstern profesjonell aktør ta seg av regnskapet, kan du fokusere på driften. Dette vil gi merverdi for firmaet. Vår visjon er å tilby skreddersydde løsninger, slik at du selv velger hvor stor del av firmaets økonomi du ønsker å overlate til oss. Vi kan blant annet avlaste deg med hensyn til:


- Betalingspurring og fakturering
- Årsbudsjett
- Selvangivelser og ligningspapirer
- Regnskapsføring
- Lønn
- Årsregnskap


Ring eller kom innom oss i Stjørdal for en uforpliktende samtale om ditt behov for regnskapsfører!

Sunde Regnskap og Økonomi AS  - B: Stokmov. 2, 7500 Stjørdal  - P: P: Postboks 157, 7501 Stjørdal   74 82 96 20    post@aunesunde.no

Hjemmeside opprettet av